Labdarúgás

2023.08.06. 22:22

Nagy pofonba szaladt bele a TAC

Mindkét félidőt 3-1-re vesztette el a Tata.

Herczeg István

A Tata (megkülönböztető mezben) simán kiesett a Magyar Kupából.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

MOL Magyar Kupa, 1. forduló

Perbál SC–Tatai AC 6-2 (3-1)

Perbál, vezette: Sveda M. (Czeglédi B., Bartis L.).

Perbál: Tóth – Ladányi, Szabolcsi, Erdős (Szabó G. P., 81.), Horváth (Czifra, 46.), Fehér-Kaplár, Kovács (Golda, 66.), Bayer, Ayrton de Oliveira (Telihai, 81.), Szabó S. (Joó, 76.), Juhász. Vezetőedző: Somogyi Tibor.

Tata: Szabó T. – Németh, Felső, Hegedűs, Nagy (Chmelovics, 84.), Zuggó, Szabó A., Terplán (Dragonya, 84.), Bogár (Visnyovszki, 69.), Mártonfi (Unger, 84.), Máté-Kovács (Putnoki, 84.). Vezetőedző: Wéber Roland.

Gólszerzők: Horváth (9.), Fehér-Kaplár (23.), Bayer (25.), Erdős (54.), Joó (78., 91.), illetve Mártonfi (1., 51.).

Hiába szerezte meg a Tata már az első percben a vezetést a Perbál ellen, végül kiütéses vereség lett a vége. A perbáli alakulat az előző szezonban a Pest vármegyei bajnokság másodosztályát nyerte meg, ezzel pedig feljutott az első osztályba. A két vármegye között ismert a különbség, így a találkozó esélyese egyértelműen a Perbál volt, még akkor is, ha a Tata jól erősített a nyáron. Ennek megfelelően végül 6-2-re nyertek a hazaiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában