NB III

2023.06.04. 19:18

Eldőlt a feljutás? Három gólt hozott az SBTC-Nyerges osztályozó (Fotók)

Darabos Gábor csapata három gólt kapott idegenben.

Kemma.hu

Nem sikerült idegenben a gólszerzés sem a Nyergesnek

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Mint arról korábban beszámoltunk, a megyei bajnokok egymás ellen osztályoznak az NB III.-ba való kerülésért. A Komárom-Esztergom megyei bajnok, a Nyergesújfalu Nógrád vármegyébe utazott, ahol a Salgótarján volt az ellenfél. Az NB III.-as rutinnal felvértezett hazaiak végig kontrollálták a mérkőzést, és már a meccs elején megszerezték a vezetést. A találkozón Borsiczki-kapus óriási bravúrokat mutatott be, több alkalommal biztos góltól megmentve a Nyergesújfalut. 

A szünet után aztán hiába ment Darabos Gábor csapata az egyenlítésért, a jobb erőkből álló Salgótarján újabb két gólt szerzett, amivel gyakorlatilag eldöntötte a feljutás kérdését. A visszavágót vasárnap, Nyergesújfalun rendezik majd, ahol a hazai csapatnak legalább négy góllal kellene nyernie a feljutásért.

Osztályozó az NB III.-ért, 1. forduló
SBTC-Nyergesújfalu SE 3-0 (1-0)
Salgótarján, vezette: Kovács J. Z. (Ring K., Nagy M.)
Salgótarján: Sz. Varga - Orosházi (Csatlós, 25.), Sulyok, Horváth (Klajban, 90.), Bakos, Nagy, Tarlósi, Leandro Silva, Csifó (Csáki, 59.), Boros, Csuka. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.
Nyergesújfalu: Borsiczki - Kozák (Antal, 75.), Cseh, Hajnal, Tóth, Motuz, Balogh, Szoboszlai (Manga Zs., 82.), Molnár A., Raffai (Vida, 70.), Manga M. Vezetőedző: Darabos Gábor.
Gólszerzők: Tarlósi (18.), Csáki (77.), Boros (88.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában