Sakk

2023.02.23. 20:34

Második a Géniusz és a Kisbér-Ászár

Két, egyaránt 9-3-as győzelemmel robog tovább a Géniusz Tata-Naszály.

Kun Attila

Jó formában a Géniusz

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A közelmúltban tovább folytatódtak az NB II-es csapatbajnokságok küzdelmei. A Breyer-csoportban a Géniusz két, egyaránt 9-3-as győzelemmel folytatta szereplését és a második helyen áll. Az Esztergom a Géniusz elleni vereséget követően bravúros győzelmet aratott a tabellán előrébb álló fővárosi riválisa ellen és jelenleg az ötödik. A Tatabánya Törökbálinton aratott győzelme és egy szabadnap után a hetedik, míg az újabb két vereséget szenvedő Nyergesújfalu a 11., utolsó előtti. A Széchenyi-csoportban a Kisbér-Ászár egy döntetlent és egy sima győzelmet követően a második.

NB II., Breyer-csoport, 7. forduló: Géniusz Tata-Naszály–Esztergomi SC 9-3; Nyergesújfalu VSE–Városgazda Akadémia 2,5-9,5; Törökbálinti SSE–Tatabányai SC 5-7

8. forduló: Esztergomi SC–HÜSI SC 8-4; MTK Budapest II.–Géniusz Tata-Naszály 3-9; Barcza-BEAC I.–Nyergesújfalu VSE 9-3. A Tatabányai SC szabadnapos volt.

NB II., Széchenyi-csoport, 5. forduló: SE Kisbér-Ászár–Spartacus Sportkör 6-6. 

6. forduló: Arborétum Herény KSE–SE Kisbér-Ászár 3-9. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában