Átigazolás

2023.02.16. 12:00

A listavezetőtől igazolt a Dorogi FC

Csatár érkezett a legkevesebb gólt szerző Dorogi FC keretébe.

Herczeg István

Papp Marcell (pirosban) a Dorogi FC legújabb igazolása

Forrás: DVTK.eu

A DVTK a honlapján jelentette be, hogy Papp Marcell kölcsönbe a Dorog csapatához igazol. Papp nyáron érkezett Budafokról Diósgyőrbe. Az őszi szezonban 10 alkalommal lépett pályára a DVTK első csapatában – kétszer kezdőként. A klub beszámolója szerint legemlékezetesebb mérkőzését Gyirmóton játszotta, ahol ő fejelte a borsodiak vezető gólját.

Papp az ötödik téli új szerzemény, korábban érkezett Preklet Csaba (III. Kerületi TVE), Király Patrik (Gyirmót FC Győr), Kotula Máté (Mezőkövesd – kölcsönbe), valamint Krunc Márió. Utóbbit leszámítva már mindegyik új szerzemény pályára lépett a Dorogi FC csapatában.
A sereghajtó Dorogi FC csapatára egyébiránt is ráfér az erősítés - főleg a csatársorba - hiszen az alakulat szerzete a legkevesebb gólt a másodosztályban, jelenleg 22-vel áll a piros-fekete csapat. Érdekesség, hogy a két góllal többet szerző Pécs a tabella harmadik helyén áll. A csapat házigólkirálya egyelőre Szedlár Zoltán, középpályás, aki négy találatot jegyzett, míg a helyi Vigh Ádám három góllal a második helyen áll. 

 

Címkék#dorogi fc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában