A döntők döntője

2022.12.31. 14:59

Videón a győzelem: Fura Csé megmutatta, hogyan dartsozik egy tatabányai rapper

A Follow the Flow tatabányai frontembere Ligetvári Patrikkal szemben bizonyította, hogy minden nehézség ellenére ő a tábla királya.

Kemma.hu

Fura Csé mindent vitt a döntőben is

Forrás: Fura Csé/Instagram

Mint arról korábban beszámoltunk, a darts világbajnokság, eseményeivel párhuzamosan az azt közvetítő Sport TV megrendezte a Sport TV kupát, amelyben nyolc ismert személy játszott kieséses küzdelemben egymás ellen a dartstábla előtt.

A Follow the Flow frontembere, Fura Csé Kiss Gergő vízilabdázót és Olasz Anna nyíltvízi úszót legyőzve jutott be a kupadöntőbe, ahol Ligetvári Patrikkal szember bizonyíthatta, hogy nem csak a szavakkal, de a nyilakkal is remekül bánik. Fura Csének Kiss Gergővel folytatott párbajában még komoly karfájdalmai voltak, mivel a verseny előtti napon édesapjának segített a szigetelésben és lesérült, ami miatt más, számára szokatlan dobótechnikát kellett alkalmaznia a háromszoros olimpiai bajnok ellen.

A tatabányai rapper eddigi legjobb formáját hozta a döntőben, ahol minden szettet megnyert.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában