Nyílegyenesen a döntőbe

2022.12.29. 19:03

A dartstábla királya lehet Fura Csé, a Follow the Flow tatabányai frontembere

A tatabányai frontember a döntőben Ligetvári Patrikkal szemben bizonyíthatja, hogy minden nehézség ellenére ő a tábla királya.

Kemma.hu

A párbajból Fura Csé került ki győztesen

Forrás: Sport1TVhu/YouTube

Elkezdődött a darts világbajnokság, ennek kapcsán pedig a közvetítő Sport TV megrendezi a Sport TV kupát, amelyben 8 ismert személy játszik egymás ellen a dartstábla előtt.

A sportolók, hírességek küzdelmének első elődöntőjében Ligetvári Patrik jutott tovább Bartha Zoltánnal szemben, míg a második elődöntőben a szegedi nyíltvízi úszó, Olasz Anna és a tatabányai rapper, a Follow the Flow frontembere, Fura Csé kerültek össze.

Fura Csé a negyeddöntőben Kiss Gergőnél dobott jobban. Orosz Annával szember pedig egészen érdekes helyzetben találta magát. Mint kiderült, amolyan mentorprogram született a Sport TV Darts-kupájában, az úszónő negyeddöntő előtti felkészülését ugyanis későbbi ellenfele, a tatabányai rapper segítette.

Anna a verseny előtt leúszott 7 kilométer ellenére friss és pattogós volt, kitartóan vonta az újabb és újabb párhuzamokat a hosszútávúszás és a darts között. A párbaj hangulata, amelyből végül Csabi került ki győztesen, igencsak emelkedettre sikerült.

Fura Csének Kiss Gergő vízilabdázóval folytatott párbajában még komoly karfájdalmai voltak. Mint elmesélte, a verseny előtti napon édesapjának segített a szigetelésben, akkor sérült le, ami miatt más, számára szokatlan dobótechnikát kellett alkalmaznia a háromszoros olimpiai bajnok ellen. A tatabányai frontember a döntőben Ligetvári Patrikkal szemben bizonyíthatja, hogy minden nehézség ellenére ő a tábla királya.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában