Megye II.

2022.10.09. 08:13

Újoncok is összecsapnak egymás ellen a másodosztályban

Már a kilencedik fordulónál tartanak a csapatok.

Herczeg István

A Lábatlan (kékben) újra a tabella élére állhat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fljasz Péter

A forduló délelőtt tíz órakor kezdődik, amikor a Zsámbék II. a kipottyant Nagyigmándot fogadja. Jelenleg egy pont van a két alakulat között a tabellán, így hazai győzelemmel helyet is cserélnének a felek. 15 órától a negyedik helyen tanyázó Piliscsév fogadja a mindössze egy győzelmet felmutató Tokodot.

 Lesz újoncderbi is, hiszen a nem túl jól startoló, még győzelem nélkül álló Dunaszentmikós a dobogó harmadik fokán álló Bakonysárkányt látja vendégül, itt a vendégek jóval esélyesebbek. A Csolnoknak a Kisbér ellen kellene javítania, de amíg a hazaiak három, addig a vendégek már tíz egységet szorgoskodtak össze. 

Igazi hatpontos derbire lehet számítani Ácsott, ahová az Ászár utazik. A két klub azonos pontszámmal áll eddig, így mindkét fél motivált lesz. A sereghajtó Császár-Ete csapata ezúttal otthon szerepel, az ellenfél a jól rajtoló Gyermely lesz – nem valószínű, hogy itt szerzi meg első sikerét a hazai alakulat. 

A forduló rangadója mindenképpen a Baj-Lábatlan összecsapás lesz. A hazai gárda ugyan újonc, de remekül kezdte a szezont, a Lábatlan pedig a második helyen áll, még vereség nélkül. A listavezető Mocsa ezúttal szabadnapos lesz.

Eurotrade Solar Megyei II. osztály, 9. forduló
Október 9, vasárnap, 10 óra Zsámbéki SK II.-Nagyigmándi KSK

Október 9, vasárnap, 15 óra
Piliscsévi SE-Tokod SE, Dunaszentmiklósi SE-Bakonysárkányi SE, Csolnoki SZSE-Kisbéri SSE, Ácsi Kinizsi SC-Ászár KSE, Császár-Ete-Gyermely, Baj KSE-Lábatlani ESE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában