Megye II.

2022.10.02. 07:00

A Zsámbék és az Ászár is meglepetésre hajt a másodosztályban

A megyei másod­osztályban még két hibátlan csapat van, ráadásul hétvégén mindkét alakulat hazai közönség előtt szerepel.

H. I.

A Bakonysárkány (szürkében) a Csolnok ellen játszik

A Mocsa az Ászárt fogadja, a Lábatlan pedig a Zsámbék második csapatát. Az Ászár eddig hat, a Zsámbék II. pedig öt pontot gyűjtött eddig, így mindkét találkozón a hazaiak tűnnek esélyesebbnek, ezért behúzhatják sorozatban a nyolcadik meccsüket is. A harmadik helyen álló újonc Bakonysárkány az egy győzelemmel rendelkező Csolnokot fogadja. Itt is esélyesebbnek tűnnek a hazaiak, a Csolnok gyengén kezdte a szezont, az újonc viszont szárnyal. 

A Nagyigmánd hazai környezetben hatpontos derbire készül, hiszen a Piliscsév lesz az ellenfél. A vendégek három ponttal gyűjtöttek eddig többet, így Járókáék egy győzelemmel be is érnék a piliscsévieket. A Gyermely-Baj is háromesélyes mérkőzés lehet, hiszen eddig hasonló teljesítménnyel rukkoltak elő. Az újonc Baj négy, a Gyermely három győzelemmel áll eddig, mindketten a felsőházban vannak eddig. 

Nagyon kell a három pont az Ácsnak és a Császár-Ete alakulatának is, most egymás ellen vívhatnak. A hazaiak egy győzelmet arattak az elmúlt hét fordulóban, a vendégeknek még nem sikerült nyerniük. A sereghajtó Tokod a még győzelem nélkül álló Dunaszentmiklóst fogadja, itt hasonló a helyzet, mint az előzőnél. 

Eurotrade Solar Megyei II. osztály, 8. forduló 
Október 2., vasárnap, 15 óra: Bakonysárkányi SE–Csolnoki SZSE, Tokod SE–Dunaszentmiklósi SE, Nagyigmándi KSK–Piliscsévi SE, Lábatlani ESE–Zsámbéki SK II., Gyermely–Baj KSE, Ácsi Kinizsi SC–Császár-Ete, Mocsa KSE–Ászár KSE. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában