NB III.

2022.10.17. 11:57

Újabb sikerével már a második helyen a Bányász

Remek formában utazott Csornára a Tatabányai SC csapata.

H. I.

A Tatabánya Kaposvár után Zalaegerszegen játszot

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Egy-egy győzelem, döntetlen és vereség volt megyénk (illetve megyénk bajnokságából feljutó) csapatainak mérlege az előzőhöz hasonlóan ezen a hétvégén is a harmadosztályban.  A remek formában lévő Tatabánya az újonc Csorna otthonába látogatott.

A hazaiak kissé ráijesztettek Gyürki Gergelyékre, de hamar visszaállt a világ rendje: többek között Árvai Dániel mesterhármasával végül simán győzött a Tatabánya. Mivel a Veszprém 2-1-re kikapott Érden, a TSC már a második, pontazonosággal a listavezető Puskás Akadémia II-vel, míg Árvai Dániel már egyedül vezeti a góllövőlistát 15 találattal.

Másik két NB III.-as csapatunk is játszott a hétvégén, a Komárom 2-1-es meccsen maradt alul a fővárosban, míg a Zsámbék egy döntetlent tudott kihozni a magából a Mórral szemben. Az NB II.-es Dorog pedig 1-0-ra nyert a Nyíregyháza (ideiglenes) otthonában.

NB III., Nyugati csoport, 13. forduló
Csornai SE–Tatabányai SC 1-4 (1-1)
Csorna, vezette: Holczbauer F. (Farkas G. Z., Blum D.).
Tatabánya: Lóth – Árvai, Kovács, Krupánszki, Kocsis (Márton, 65.), Szegleti, Katona, Szegő (Szél, 81.), Molnár, Székely, Letenyei (Batics, 83.). Vezetőedző: Gyürki Gergely.
Gólszerző: Tóth (20.), illetve Árvai (33., 63., 88.), Szegő (60.) .

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában