Bányász

2022.10.08. 09:55

Régi és mostani tatabányaiak csapnak össze a Grosicsban

Különleges lesz a Tatabánya vasárnapi, NB III.-as meccse.

H. I.

Kovács Istvánék (labdával) korábbi vezetőedzőjük, Bekő Balázs új csapatával néznek farkasszemet vasárnap az NB III.-ban

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Az NB-ben szereplő harmadosztályú csapataink is egyaránt hazai pályán szerepelhetnek majd a hétvégén, de egyik gárdának sem lesz könnyű dolga. A Tatabánya a feljutásra esélyes Budaörs csapatát fogadja, azaz Bekő Balázs visszatér Tatabányára. Ezzel együtt nem csak ő, de a korábban Tatabányán futballozó, majd Bekőt Budaörsre követő játékosoknak és érzelemdús lesz ez a párharc. 

A Gyürki-csapat jelenleg a tabella harmadik helyén áll, és nem véletlenül, hiszen már 24 pontot gyűjtött a tatabányai alakulat. Az alaposan átalakuló Budaörs nem startolt túl fényesen, jelenleg a kilencedik helyen áll a csapat. Legutóbb épp a Komárom együttesét verték. A Tatabánya utolsó öt meccséből négyet megnyert, egyszer pedig döntetlent játszott, így a formára nem lehet panasz. A tabellát tekintve a Bányász a találkozó esélyese, ám mégis háromesélyesnek tűnik ez a találkozó. A szintén NB III.-as Komárom a Csornával, a Zsámbék a Gyirmóttal csap össze ebben a fordulóban, míg az NB II.-es Dorog a Csákvár ellen igyekszik menteni a menthetőt.

NB III., Nyugati-csoport, 12. forduló
Október 9, vasárnap, 15 óra
Tatabányai SC-Budaörs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában