Nemzetek Ligája

2022.09.27. 13:59

„Kissé csalódott vagyok” - Vincze Pilu szerint megijedt a válogatott

A 44-szeres magyar válogatott, tatabányai Vincze István, a népszerű Pilu még Lecce-játékosként ismerte meg és ma is nyomon követi az olasz labdarúgás történéseit.

P. J.

Az olasz Gianluigi Donnarumma minden magyar próbálkozást kivédett.

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

 A Nemzetek Ligája magyar-olasz meccse előtt úgy gondolta, hogy nemzeti csapatunknak van esélye az olaszok ellen. Döntetlen, illetve magyar  győzelem esetén ugyanis Marco Rossi együttese a Nemzetek Ligája négyes fináléjába jutott volna. Mint ismert, 2-0-ás vereséget szenvedett válogatottunk, de szégyenkezésre így sincs oka a nemzeti tizenegynek...

– Kissé csalódott vagyok – mondta Pilu. – Tíz-tizenöt perc után ugyanis úgy tűnt, hogy megijedtünk a lehetőségtől. Pedig bizonyára nagy ünneplés lett volna a telt házas Puskás Arénában, ha sikerül a bravúr. De ezen a szinten ennyi helyzetet nem lehet kihagyni, mint amennyit mi elpuskáztunk. A fontos pillanatokban hiányoztak nálunk a jó döntések. Fiatal még a csapatunk, így olykor éppen a rutin hiányzik még a sikerhez. Annak viszont örülök, hogy nem az angolok vagy a németek jutottak be a négyes döntőbe, hanem az olaszok. A kritikusnak tűnő véleményem dacára ezt a társaságot elismerés illeti. Emelt fővel jöhetett le a pályáról, a teljesítményüket fantasztikus szurkolóink vastapssal ismerte el. Ez nem véletlen, hiszen nekik köszönhetően is ismét elkezdték tisztelni a magyar focit – részletezte a tatabányai legenda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában