Grundfos TKC

2021.03.20. 22:19

Kételyt sem hagyott a Tatabánya, hogy melyik a jobb csapat

Repülőrajtot vettek a Kék Tigrisek, hiszen már a huszadik perc tájékán tízgólos volt az előnyük és végül sima győzelmet arattak. Azaz a Matics-legénység az egri kudarc után az Orosházán vett revánsot.

Petrik József

Repülőrajtot vett a Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Ahogy egy profi csapathoz illik, úgy állt bele ebbe a mérkőzésbe a Tatabánya, szemernyi esélyt sem adott a sereghajtónak. Az első félidei magabiztos vezetés után, a szünetet követően ugyan kissé visszavett a lendületéből a Matics-csapat, de ez is elegendő volt ahhoz, hogy kiütközzön a két gárda közötti tudásbeli különbség.

Vladan Matics: – Van ekkora különbség a két csapat között. Mi jól reagáltunk az egri, szörnyű második félidei teljesítmény után az újabb kihívásra. Profi módon megoldották ezt a srácok. Persze minden meccset szeretnénk megnyerni, így máris készülünk a szerdai kupatalálkozóra.

Ratko Djurkovics: – Amikor a Tatabánya azt játssza, amit tud, akkor nagy a különbség a két csapat között. Az első félidőt nagyon rosszul kezdtük, ott el is dőlt a mérkőzés. Ennek ellenére többet vártam a csapatomtól.

Kézilabda NB I., férfi, 12. forduló

Grundfos Tatabánya KC – Orosháza 35-21 (21-10)

Földi Imre Sportcsarnok, vezette: Fekete T., Tóth D.

TATABÁNYA: Konecny – Hornyák P. 3, Ancsin 1, Sipos A. 3, Ilyés 1, Győri M. 3 (2), Molnár B. 7. Csere: Bozsovics 4, Debreczeni 1, Zdolik 5, Juhász Á., Hornyák B., Balogh Zs. 2, Sunajko 3, Nemes R. 2. Edző: Vladan Matics

OROSHÁZA: Özmusul – Lászlai 2, Sakics 5, Ushal 6, Tóth K. 2, Lele, Pásztor M. 1. Csere: Majdán (kapus), Kancel, Bella 2, Kiss A., Molnár G. 1, Németh L 1 (1), Andrikó 1, Arnóczki. Edző: Ratko Djurkovics

Az eredmény alakulása. 4. p.: 4-0. 10. p.: 6-1. 16. p.: 12-5. 24. p.: 18-8. 38. p.: 25-13. 46. p.: 27-17. 56. p.: 34-20

Kiállítások: -, illetve 8 perc.

Hétméteresek: 3/2, illetve 1/1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában