horgászat

2020.11.16. 11:30

Elképesztő fogás: kukoricára csapott le a kapitális süllő Környén

A Szommer József horgára akadt kapitális példány 10 kiló 12 dekát mutatott a mérlegen és 79,5 centiméter hosszú volt, ezekkel a méretekkel országosan is kiemelkedő.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Jó ideig úgy tűnt, hogy alaposan elpártolt a horgászszerencse november 14-én Szommer József mellől, hiszen fél 8-tól ült a környei tó partján, és órákon át hiába várt a kapásra. A Környei Horgász Egyesület tagja két bottal, süllőre és amurra horgászott, délután fél 4 körül a kukorica csalira ragadozóhal, süllő kapott, ráadásul akkora példány, amekkorát még nem fogtak ki a környei tóból.

Fotó: Beküldött

A horgász a hal kiemelése után először el sem hitte, mit fogott, ugyanis ekkora süllőt még sohasem látott, sem ő sem horgásztársai. A kapitális példány 10 kiló 12 dekát mutatott a mérlegen és 79,5 centi hosszú volt, ezekkel a méretekkel a fogás nemcsak Környén és a megyében számít jelentős fogásnak, valószínű, hogy országosan is kiemelkedő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában