sportlövészet

2020.06.16. 15:00

Eredményesen szerepeltek az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub versenyzői

Szép eredményeket értek el az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub versenyzői a közelmúltban, akik egymást követően több versenyen is részt vettek.

Walczer Patrik

Forrás: Beküldött

Jászfelsőszentgyörgyön rendezték meg a Bibii IDPA (azaz önvédelmi szituációs) lőversenyt, melyen Peller Balázs CO divízióban ötödik helyen végzett, Vén Zsolt szintén ötödik lett az ESP (módosított szolgálati pisztoly) kategóriában. Magyarfalvi Norman a gyári szolgálati pisztollyal versenyzők mezőnyében (SSP-kategória) a tizenhatodik helyet szerezte meg.

Ezután Felsőtárkány következett, ahol Vén Zsolt bizonyíthatott. Az úgynevezett „Extrém pisztoly versenyen” kézilámpás kategóriában a kilencedik, összetettben pedig a tizenhatodik helyen végzett. Ezen a napon az esztergomi klub egy másik tagja is versenyzett, igaz, Megyaszay István Budapesten vett részt az IDPA May Madness Challenge Day második fordulójában. A sportoló az SSP kategória huszonnegyedik helyen zárta a küzdelmeket.

A megmérettetés harmadik fordulójában Farkas Beatrix és Vén Zsolt ragadott fegyvert. Farkas Beatrix az SSP divízió lady kategóriájában bronzérmes lett, Vén Zsolt pedig összetettben a negyvenegyedik helyen végzett. A csapat legutóbb Neszmélyre utazott, ahol az ősszel átadott Duna lőtéren rendeztek egy úgynevezett gyorskombinált versenyt. Kobezda Andrea Pisztoly-PCC divízióban – vagyis pisztoly-pisztoly kaliberű puska – az összetett első helyét hódította el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában