röplabda

2019.11.06. 11:08

A dági röplabdások idegenben produkáltak lehengerlő teljesítményt

A bajnokság harmadik fordulójában brillíroztak a dági röplabdások, akik a kistárcsai alakulat otthonában arattak sima győzelmet.

Walczer Patrik

A röpisek a régi hangulatban játszották a meccset

Forrás: Dág KSE

Magabiztosan kezdte a bajnokságot a Dág KSE csapata, mely az első fordulóban Pécsen, míg a második körben Székesfehérváron aratott sikert. Bár egyik helyszínen sem szerepeltek rosszul, nem dőlhetnek hátra, hiszen két mérkőzés alapján még nem lehet megítélni a szezont.

A harmadik mérkőzésüket a Kistarcsai Vízisport és Rekreációs Club elnevezésű Egyesület (KVSRC) otthonában játszották. Zirigh Balázstól, a csapat edzőjétől megtudtuk, hogy az első szettben a teljes kezdőcsapatukkal álltak ki, amely meg is látszott az eredményen. A hazaiak mindössze 9 pontot tudtak szerezni.

A második játszma már szorosabbnak bizonyult, mivel a dági sorcserét követően fiatalok léptek pályára, illetve a Kistarcsa is javítani szeretett volna. A vendégeknél ekkor pályára lépett játékosok az első tapasztalatok alapján nem vették elég komolyan a találkozót, igaz így sem jelentett veszélyt rájuk a hazai gárda, hiszen még 15 pontig sem jutott el. A harmadik szett előtt Zirigh Balázs rendet tett a fejekben, ennek köszönhetően pedig valósággal átgázoltak a Kistarcsán, a szerényebb képességű hazai csapat hatalmas pofonba szaladt bele.

A folytatás nehéznek ígérkezik, hiszen november 15-én a bajnokaspiráns TFSE csapatához látogatnak, ahol mindenkinek mindent meg kell tennie a győzelemért.

Röplabda, U21-NB II.-es bajnokság, Nyugat „B” csoport, férfi, 3. forduló

KVSRC–Dág KSE

0-3 (-9, -14, -4)

Kistarcsa, 32 néző, vezette: Csikós Z. P., Oláh B.

Dág: Jánossy, Dorcsák, Iványi, Török, Czobor, Takács R., Rezsnyik, Buzás, Steiner, Takács G., Tamasi, Kletner. Vezetőedző: Zirigh Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában