bronz

2019.05.17. 17:05

Tatabányán óriási kézilabdaünnep lesz

Szombaton, hazai pályán játssza a szezon utolsó bajnokiját a Grundfos Tatabánya KC. A drukkerek nagy ünneplésre készülnek, és felvonulást szerveznek.

Kemma.hu

Szombaton, hazai pályán játssza a szezon utolsó bajnokiját a Grundfos. Tatabányán a drukkerek nagy ünneplésre készülnek, és felvonulást szerveznek.

Forrás: Hajrá Tatabányai Kézilabda

A szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzését május 18-án rendezik meg Tatabányán: a kézilabdázók a Budakalász együttesével csapnak össze a Földi Imre sportcsarnokban, és jó eséllyel a meccs lefújása után sem ürül majd ki a csarnok, hiszen Matics mester legényei az idén is megszerezték a bronzérmet a bajnokságban. Most a drukkerek egész éves támogatását szeretnék megköszönni egy nagyszerű játékkal. A Kék Tigrisek Szurkolói Csoport is készül: ők a győri EHF-meccs előttihez hasonló felvonulást szerveznek a mérkőzés előtt.

A felvonulás, mint megtudtuk, Tatabányán a kormányhivatallal szemközti, úgynevezett középsői Penny parkolójából indul majd. A gyülekező fél ötkor lesz, innen együtt mennek majd fel a drukkerek a sportcsarnokba. Természetesen út közben is lehet csatlakozni hozzájuk, hogy együtt ünnepeljék a Grundfos Tatabánya KC bronzérmét és melegítsenek a meccsre. A szervezők kérik, hogy lehetőleg kék-fehérben érkezzenek a drukkerek, és ha módjuk van rá, vigyenek dobot, dudát, zászlókat is magukkal.

A cél az, hogy megmutassák Tatabányának, hogy a kézilabdázók évek óta öregbítik a város hírnevét Európa-szerte, és hogy szurkolótáboruk itthon és külföldön is támogatta őket. A győri felvonulásról videó is készült, de „hazai pályán” valószínűleg még ennél is nagyobb lesz a hang(ulat):

https://www.youtube.com/watch?time_continue=265&v=zmNyFhnfJPU

(Főoldali: Hajrá Tatabányai Kézilabda)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában