pályázat

2019.05.22. 20:16

Egymillió forintot nyertek az esztergomi Árpád-házisok egy edzésvideóval

A mozgás öröm, pláne, ha pályázaton is nyerni lehet vele. Az Árpád-házi Szent Erzsébet iskola kilencedikesei videóban mutatták be, hogy tudnak fittek lenni.

Kemma.hu

A Magyar Diákolimpia Szövetség pályázatán egymillió forintos osztálykirándulás-hozzájárulást nyert az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola 9.a osztálya. NETFIT® Class Challenge pályázat kiírása szerint be kellett mutatni egy bizonyos típusú edzéstervet, és azt kisfilmen dokumentálni.

Ahogy az iskola Facebook-oldalán közölte: „A pályázat célja bemutatni, hogy tudnánk fejleszteni eredményeinket a Netfit állóképességi tesztjére. Mi az ingafutást választottuk és ezt dokumentáltuk egy 5 perces kisfilmben. Edzéstervet állítottunk össze, amiben nagy szerepet játszott a futás, a koordinációs gyakorlatok, az úszás, és persze az egészséges táplálkozás. Külön köszönet Orbán Sára tanárnőnek is, aki mindenben lelkesen segített, és támogatott minket”

A pályázatra országszerte 80 osztály küldte be pályázati filmjét. A zsűri általi pontozást követően az összpontszámok adták ki a győzteseket. A pályázaton külön díjazták az országos és külön a budapesti munkákat, az esztergomi iskola az országos pályázaton nyerte az összeget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában