kézilabda

2019.02.25. 14:00

Újabb válogatott kézilabdást igazol a Grundfos

Az új kézilabdaszezonra tovább „magyarosodik” a Tatabánya. Szász András és Balogh Zsolt után, a 2019-2020-as bajnoki idényben, már a válogatott jobbszélső, Hornyák Péter is Matics Vladan vezetőedző együttesét erősíti. A 23 éves játékos Balatonfüredről igazol a kék-fehérekhez.

Petrik József

Forrás: Veszprémi Napló

Fotó: Pesthy Márton

Ismét válogatott játékost szerződtetett hétfőn a Grundfos Tatabánya KC, amelyet a nyártól, két évig erősít Hornyák Péter. A fiatal kézilabdázó már így is szép pályafutást vallhat magáénak, hiszen 18 évesen a német Essen gárdájának meghatározó tagjává vált, és csak a honvágy hozta haza. Aztán Csurgóra igazolt, és most, két év után, a Balaton partjáról költözik a megyeszékhelyre. Vele beszélgettünk az elképzeléseiről, az új csapatáról.

– Marosi László, a tatabányai klub elnöke kereste meg a menedzseremet azzal, hogy szívesen látna a kék-fehéreknél – mondta a válogatott szélső. – Szimpatikus volt a tatabányaiak ajánlata, és az az elképzelés is tetszett, hogy főleg fiatal, magyar kéziseket szeretnének „alkalmazni”.

A Grundfos Tatabánya KC új szerzeménye eddig 33-szor szerepelt a magyar nemzeti csapatban, és 54-szer vette be az ellenfelek hálóját.

További részleteket a 24 Óra február 26-i számában olvashatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában