sváb kupa

2018.02.02. 07:10

Ilyen egy vérbeli drukker a vereség után: „Mást is hagyunk nyerni, hogy ne vegyük el a kedvüket...”

A Sváb Kupa teremlabdarúgó-torna tizenhatodik sorozatában a Várgesztes nagyon összekapta magát a legutóbbi fordulóra.

K. A.

A Sváb Kupa teremlabdarúgó-torna tizenhatodik sorozatában legutóbb Környén folytatódtak a küzdelmek. A gyerekeknél nem változott az első forduló sorrendje, délután azonban egyedül a házigazda Környe őrizte meg a két hete elfoglalt második helyét.

Az utánpótláscsapatoknál a vendéglátó 3-2-es győzelemmel nyitott a Kecskéddel szemben, a következő két összecsapásán viszont egyaránt 4-1-es vereséget szenvedett, előbb a Vértessomló, majd a Vértesi Erőmű ellen. A Vértessomló a Vértesi Erőművel játszott döntetlent (2-2), a Kecskéd ellen viszont ismét kinyílt a gólzsákja, hatot rúgott ellenfelének, miközben egyet sem kapott. A tatabányai csapat 4-3-ra maradt alul a Kecskéd elleni mérkőzésen, így a Környe és a Kecskéd is egyaránt három ponttal zárta a fordulót. Végül a gólarány döntött a vendéglátó javára, aki ezzel megszerezte a harmadik helyet. A Vértesi Erőmű négy ponttal végzett a második helyen, míg a Vértessomló héttel az élen végzett.

Délután a felnőttmérkőzések nyitányaként a házigazdák majdnem lemásolták a gyerekek mérkőzésének eredményét, de végül a Kecskédnek csak egy gólt sikerült szereznie, így a Környe végül 3-1-re nyert. A vendéglátó ezt követően 3-2-re kikapott a Vértessomlótól, a Várgesztes ellen pedig 2-2-es döntetlent ért el.

A gesztesiek ebben a fordulóban alaposan összekapták magukat, hiszen a Vértessomló és Kecskéd csapatát is 4-2-re múlták felül, s ugyanilyen arányban győztek a kecskédiek is a somlóiak ellen. Így hét ponttal a Várgesztes aratott fordulógyőzelmet, néggyel megőrizte második helyét a Környe, a két, egyaránt három pontot szerző csapat, a Kecskéd és a Vértessomló között pedig csupán a gólarány döntött a harmadik helyről az elmúlt évek kupagyőztese, a Kecskéd javára. Ezt az egyik szurkoló így kommentálta: „mást is hagyunk nyerni, hogy ne vegyük el a kedvüket...”

Folytatás február 3-án Kecskéden, majd 10-én Várgesztesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában