búcsú

2018.06.24. 17:31

Elbúcsúztatták az igazgatónőt

Dezső Marianna harmincegy évig vezette az Erkelt.

K. D.

Hatvannyolcadik tanévét zárta a héten a Tatabányai Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a Vértes Agorájában. A szeptember több változást hoz majd a zeneiskola életében, Dezső Marianna igazgató ugyanis harmincegy év után távozik posztjáról. Két kollégája, Somorjai Ildikó és Nagy László ugyancsak búcsúztak az iskolától.

Dezső Marianna elmondta, 1987 óta azon dolgoznak, hogy a zeneiskola művészeti otthonként funkcionáljon. Ehhez hozzátartozott a kapcsolatépítés városi intézményekkel, művelődési házakkal, általános és középiskolákkal. Büszkén szólt állandó programjaikról, a múzeumi és a Ráhangoló koncertekről. Hangsúlyozta, az Erkel tehetségnapokra olyan fantasztikus vendégtanárokat sikerült meghívniuk, akik növendékeiket segítették további fejlődésükben, szakmai munkájukban.

Vereczkei Judit, a Tatabányai Tankerületi Központ igazgatója és Bencsik János országgyűlési képviselő mellett – a tanári kar nevében – Pereszlényiné Kovács Judit igazgatóhelyettes szintén megköszönte Dezső Marianna áldozatos munkáját. A zeneiskola fiatal tehetségei műsorukkal is megörvendeztették a vendégeket, a legkiemelkedőbben teljesítő gyerekek pedig jutalomban részesültek.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában