A Vértes és a Gerecse arcai

2024.01.10. 14:05

Fotópályázatot hirdet az Árpád

A Tatabányai Árpád Gimnázium természetfotó-pályázatot hirdet felső tagozatos általános iskolások és középiskolások részére. A pályázat témája: A Vértes és a Gerecse arcai.

Körtvélyfáy Dina

A pályázatot két korosztályi kategóriában hirdetik meg: I. kategória: 5-8. osztály. II. kategória: 9-12. osztály. Egy pályázó több képet is küldhet. A képek felbontása legalább 1920×1080 pixel, fájlmérete legfeljebb 5 MB, formátuma JPEG. A fotók szabadon utómunkázhatók, de az elbírálásnál előnyt jelent a valósághű megjelenítés.

Kérik, hogy a képek elnevezése sorszámmal történjen, és a sorszámokhoz a kísérőlevélben jelöljék meg a kép címét. A zsűri elnöke Váraljai Zsolt fotográfus.

A fotókat elektronikus úton várják a [email protected] e-mail-címre, a kísérőlevélben megadva a pályázó nevét, évfolyamát, elérhetőségét (e-mail, telefon), az iskola nevét és a sorszám(ok)hoz tartozó képcím(ek)et. Kategóriánként az első három helyezettet díjazzák, és a legjobb fotókból kiállítást szerveznek a gimnázium aulájában. Beküldési határidő: február 29.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában