Új évad

2023.08.24. 13:31

Anyatigrisek és férjjelöltek jönnek Oroszlányba

Remek produkciókat és színészeket ígér az oroszlányi Kölcsey színházi évada ősszel. Többek között Hűvösvölgyi Ildikó, Király Linda, Csengeri Attila és Koltai Róbert nevét is jelzi a színlap.

Wágner Zsanett

Szeptember 23-án a Pesti Művész Színház a „Maga lesz a férjem” című két felvonásos, zenés vígjátékát hozza el a városba. Október 28-án a Liliom Produkció „Anyatigrisek” musical előadását tekintheti meg a nagyérdemű közönség. November 18-án, – a Déryné Program keretében – a Turay Ida Színház „Bakancslista” című két felvonásos vígjátékát mutatja be.

A három előadás alkalmával többek között olyan kiváló művészek, mint Csengeri Attila, Czető Roland, Nyertes Zsuzsa, Király Linda, Bencze Ilona és Hűvösvölgyi Ildikó, valamint olyan neves rendezők, mint Koltai Róbert, Tallós Rita és Szerednyey Béla látogatnak el Oroszlányba.

Az intézmény munkatársai a nosztalgiát szerető zenebarátokról sem feledkeztek meg. Október 19-én az 50 éves, Szenes Iván Életmű-díjas Apostol együttes születésnapi koncertje lesz a művelődési ház színháztermében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában