MCC-Feszt

2023.07.25. 19:00

Útlezárás Esztergomban

Az idei MCC Fesztre a szervezők rekord számú résztvevőt várnak.

Kemma.hu

A belváros gyalogos közlekedésének biztonságos lebonyolítása érdekében a Lőrinc utca július 26-án 6 órától július 30-án 18 óráig sétálóutcaként fog funkcionálni. Az érintett időszakban a Lőrinc utca Rákóczi tér és Bottyán-híd szigeti hídfője között tilos lesz a gépjárműforgalom. Ezzel egy időben a Kis-Duna-sétány Szent Miklós utca-Lőrinc utcai szakasza zsákutca lesz, kétirányú forgalommal. A lezárt területen parkoló, illetve szabálytalanul várakozó gépjárműveket a közterület-felügyelet elszállítja. Éjjel-nappal hívható információs telefonszám: 30/101-1958.

Esztergom Ideiglenes forgalmirend-változás és útlezárás lesz az Esztergom-kertvárost Esztergommal összekötő kerékpárút építése miatt. Ezen a héten a Sátorkői út-Damjanich János utca kereszteződését zárják le. A Sátorkői út megközelíthetősége a lezárás ideje alatt a Temesvári utca irányából biztosított. A lezárás ideje alatt kérik, hogy az ideiglenes forgalmi rendet figyelembe véve, elővigyázatosan közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában