RáHangoló

2023.03.26. 16:05

Állati jól zenéltek az Agorában

Állati jól zenéltek az Agorában a RáHangoló produkció művészei.

Kemma.hu

Remek hangulatot csináltak a RáHangoló produkció művészei

Forrás: Flajsz Péter Gergő

Fotó: Flajsz Péter Gergő

Állati jól zenéltek az Agorában a RáHangoló produkció művészei. Ocskai Gabrilla, a program művészeti vezetője köszöntötte az aulában a családokat. A gyerekek számára igen népszerű téma, az állatok világa volt a középpontban. A zenei élmény mellé ragyogóan színes rajzokat láthatott a közönség a Da Vinci Tehetséggondozó Általános Iskola diákjainak jóvoltából.

Érkezett méltóságteljesen az oroszlán, keringő ritmusára az elefánt, a repkedő lepke és vízi társa, a tarka pillangósügér. Találkozhattak delfinnel, kenguruval, sőt, még medvével is a gyerekek.

A Tatabányai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai idézték meg az állatokat: Simó Anna fuvolával, Laskay Zsoltné hegedűvel, Weiszné Romhányi Krisztina brácsával, Weisz Péter csellóval, Ocskai Gabriella zongorával. Megelevenedtek az erdőlakók, s a gyerekek örömmel énekeltek együtt a kiváló művésztanárokkal.

Áprilisban a bérletes előadások keretében várják a kisiskolásokat az Agorában a tatai ütős együttes művészeivel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában