Fotópályázat

2022.11.05. 09:53

A vízművesek megmutatták, milyen csodálatosan szép az ezerarcú víz

„Víz az életünk” jeligével hirdetett fotópályázatot dolgozóinak az Északdunántúli Vízmű Zrt.

S.G.

Az első három helyezett: balról Kurucz Zsolt, Dudás Roland és Somogyi Lajos

Forrás: 24 Óra

Fotó: S.G.

A versenyre minden olyan képpel lehetett nevezni, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a vízhez: a cég hétköznapi munkafolyamatai mellett  a kikapcsolódással szórakozással kapcsolatos pillanatokat is lencsevégre kapták. A díjátadón Lőrinc Ákos vezérigazgató üdvözölte a pályázókat, s kifejtette: igen sokféle módon köszönt vissza a képeken az éltető víz. A pályázattal szerették volna a vízbázis-védelemre is felhívni a figyelmet. 

A 46 beérkezett pályaművet Mazán Tibor és Fehér János fotóművész érkelte szakmai szempontok szerint. Mazán Tibor kifejtette: igen változatos anyagot küldtek be a dolgozók, s a helyezetteket arra bíztatta, hogy foglalkozzanak többet a fotózással.

Az első helyezett Sas Tímea és Somogyi Lajos lett, második Dudás Roland és a harmadik helyen Kurucz Zsolt végzett. Az alkotások magas színvonalát mutatja, hogy a zsűri a díjazott pályamunkák mellett több különdíjat is kiosztott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában