Huszadszor

2022.07.15. 11:20

A blues nagyjai is fellépnek a hétvégi lábatlani fesztiválon

Az idén huszadik alkalommal rendezik meg a Lábatlani Blues Fesztivált. Pénteken Tátrai Tibor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, érdemes művész is fellép a Jazztelen vendégeként.

K. D.

Forrás: BORS

Fotó: Knap Zoltán

Ezúttal a Duna-partra, új helyszínre várják a műfaj kedvelőit, ahol színpadot állítanak fel lelátóval, büfékkel, mellékhelyiségekkel és zuhanyzóval. Az idei évtől ezen a helyszínen lehet majd sátorozni, ahol éjszakai őrzést is biztosítanak a szervezők. Esős idő esetén a nagy sátorban rendezik meg a programokat. A koncertek mellett kiegészítő programok is várják az érdeklődőket. A rendezvény díjmentesen látogatható.

A fellépők (Duna-parti színpad), július 15. péntek, 16.30 óra: Dynamite Dudes. 18.30: Ripoff Raskolnikov Band. 20.30: Jazztelen (vendég: Tátrai Tibor). 23.00: Bluestone. Július 16.szombat, 16.00: Kontor Horváth Acoustic (vendég: Török Ádám). 17.00: Redbreast Wilson & the Mad Dog Margaritas (vendég: Pribojszki Mátyás). 18.45: Ulbert Underground (vendég: Pákai Petra). 20.30: Muddy Shoes. 22.30: Beaux Jaxon Band. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában