előadás

2021.11.18. 18:10

A kabarét vastapssal jutalmazta a publikum Oroszlányban

Felhőtlen szórakozás és öniróniával átitatott darab várta azokat, akik a Kölcsey-központ színháztermébe látogattak.

W. Zs.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Wágner Zsanett

A Harsányi Gábor főszereplésével és rendezésében bemutatott Édes alkony című, fordulatokban gazdag, kétfelvonásos színdarab jó ízléssel keveri a legkülönbözőbb műfajokat, így az izgalmas krimit, a kabaréhumort, a zenét, valamint az éneket. A város honlapján olvasható a sztori is: egy szanatóriumban játszódik, ahol a főszereplő Szepi, az ország legnagyobb színésze rehabilitációját tölti. Az ott dolgozó Kátya nővér, aki a híres művész rajongója, mindent megtesz azért, hogy jókedvre derítse bálványát...

Harsányi Gábor kétszeres Jászai Mari-díjas színész, sokoldalú művész és színházi alkotó, rutinos rendező. Sokan emlékezhetnek rá A Pál utcai fiúk című örökzöld filmből (az idősebb Pásztort alakította benne), az Égigérő fűből (a rendőr szerepében) vagy a Jó estét nyár, jó estét szerelem című 1972-es filmből, ahol a főszereplő Viktort játszotta, aki gazdag külföldinek adta ki magát, és elcsavarta a gyanútlan pesti lányok fejét. Édes alkony című darabja önfeledt szórakozást nyújtott mindazok számára, akik szerettek volna kikapcsolódni egy vidám estén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában