bábelőadás

2021.07.31. 07:00

Óriási medve és rettenetes farkas is érkezett Tatabányára

Kicsik és nagyok körében egyaránt nagy sikert aratott az óriásbábosok előadása A Vértes Agorája családi délutánján.

S. G.

Nagy sikere volt az óriásbábosok előadásának

Forrás: 24 Óra

Fotó: S. G.

Hatalmas tömeg vette körül a rémisztő fenevadakat. A rettenetes farkas, a vadkan hatalmas agyarával és az óriási medve beszabadult megannyi gyerek és felnőtt közé. Tragédia azonban nem történt: az utcazenészek és a kikiáltó kordában tartotta az óriásokat.

Nagy sikere volt az óriásbábosok előadásának
Fotó: S. G. / 24 Óra

A Vértes Agorája előtt megrendezett családi mesedélután nagyon sok embert vonzott. Különböző korosztályok kísérték figyelemmel a vásári komédiát, ahol a szórakoztatás nagymesterei, az Óriásbábos utcaszínház tagjai vonultak fel. Világrekordok születtek, s kiderült az is, mitől tud megijedni a hatalmas medve.

A Vértes Agorája ugyanezen a napon a Csónakázó-tónál indította el mozis sorozatát. A nyáresti vetítések nyitányára hatalmas LED-falat építettek fel, hogy a nézők kellemes környezetben nézhessék végig a Tudsz titkot tartani? című amerikai vígjátékot. A sorozatok folytatásaként augusztus 6-án már az Agora előtt lesz látható az Amíg a lagzi el nem választ című spanyol film, majd a családi délutánon, augusztus 12-én Sarkadi Bence és a Világjáró Marionettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában