legyen tánc!

2019.08.21. 11:26

Fergeteges retro bulin csápolhatott a közönség a Monostori Erődben

Az eklektika nevében zajlott a remek este a Dunai-bástyában: Korda Györggyel, Balázs Klárival, Zalatnay Cinivel rophatta a táncot a közönség.

Szabó Klaudia

Forrás: 24 Óra

Fotó: Szabó Klaudia

A Monostori Erőd Dunai-bástyája adott otthont adott otthont egy fergeteges retró éjszakának szombaton, Eclectic Party néven, amelynek házigazdája DJ Miller volt. A fellépők között köszönthettük Zalatnay Saroltát, valamint Korda Györgyöt és Balázs Klárit. Mindezek után éjféltől pedig DJ Dominiqe, az ország retró lemezlovasa révén a régi kedvenc dalaink szolgáltatták a remek hangulatot.

Somogyiné Szili Nóra, a Monostori Erőd kulturális és turisztikai igazgatója elmondta, hogy ez egy új kezdeményezés, a július hatodikán megrendezett Komáromi Nagy Retro Fesztiválnak hatalmas sikere volt, így ebből jött az ötlet, hogy még egy jókora mulatságot szervezzenek az idei szezonra.

– A tizenévesektől egészen a hetvenéves korosztályig buliztak nálunk júliusban, amit nagyon jó volt látni. Ma estére olyan előadókat igyekeztünk meghívni, akik még eddig nem léptek fel a Monostori Erődben, valamint a Komáromi Napokon, ezért úgy gondoltuk, nagy népszerűségnek örvendenek majd – tette hozzá Somogyiné Szili Nóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában