Kemma.hu videó

2024.06.08. 18:10

Európa békéje a választás tétje +videó

A szabad, független ország miatt fontos elmenni szavazni az ismert tatai vállalkozó szerint. Gottwald Sándor szerint dédunokáink jövője múlik a vasárnapi választáson.

Goletz-DeáK Viktória

Egy csendes, szép kertvárosi utcában lakik az ismert tatai vállalkozó, Gottwald Sándor, akit szintén meglátogatott Bencsik János országgyűlési képviselő és Michl József polgármester a választás előtt az Egymillió Találkozás Napja alkalmából.

egymillió találkozás választás szavazás bencsik gál csaba michl józsef
Gottwald Sándor, az ismert tatai vállalkozó szerint a választás tétje, hogy a jobboldal erősödjön meg és ő vezényeljen
Fotó: Z.M. / Forrás: 24 Óra

A választás előtti napon örömmel fogadta a látogatókat Gottwald Sándor szombat délelőtt. Az ismert tatai vállalkozó biztosította Michl Józsefet, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét a támogatásáról. Mint mondta: az a tét, hogy a jobboldal erősödjön meg. 

Dédunokáink jövője a választás tétje

– Szabad, független országban szeretnénk élni és békében, nem pedig a háborúba menni. Azt hiszem, hogy a népnek nagyobb vágya nincs ennél. Itt váltásra van szükség. Bízom benne, hogy a miniszterelnök úr és a Fidesz-KDNP által vallott békepárti nézet győzni fog ebben az ügyben. Nagyon szurkolók érte. Én csak a hazámért, a népemért, a családomért, az unokáimért és talán még a dédunokáimért akarom, hogy itt béke legyen és ne háború – szögezte le Gottwald Sándor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában