Fókuszban

2024.05.11. 14:01

Tündérszépek: itt az utolsó pillanat, hogy jelentkezz!

Ne szalaszd el életed nagy lehetőségét! Jelentkezz Tündérszépnek még ma és bizonyítsd be, hogy Komárom-Esztergom hölgyeinél nincs szebb.

Kemma.hu

Már csak néhány nap van hátra, hogy jelentkezz Tündérszépek versenyünkre: május 12. a határidő. Érdemes nevezni, akár saját portfólióval is, de kérésre szívesen elkészítjük azt.

Tündérszépek: május 12-ig lehet jelentkezni
Tündérszépek: újabb szépségek kopogtattak a stúdió ajtaján
Fotó: Wágner Zsanett / Forrás: 24 Óra

A minap újabb szépségek kopogtattak a tatai Képex Stúdió ajtaján. Május 8-án (szerda) és 9-én (csütörtök) kameránk elé álltak a hölgyek, akiket több szettben fotóztunk. Sportos öltözetben, elegáns ruhában, utcai viseletben és bikiniben.

A 22 éves Szabó Petra Tatabányáról jött, nővére kísérte el őt a fotózásra. Petra 6 éves kora óta ökölvívó, jelenleg az ELTE hallgatója és, ha minden igaz gyermeknevelő lesz belőle. Élete része a sport, egy napot sem tud elképzelni edzés nélkül. Éppen ezért volt számára fontos, hogy igazi csajos fotók készüljenek róla.

Kovács Boglárka Andrea már korábban is ringbe szállt a versenyben, egészen a régiós fordulóig menetelt. Most határozott elképzelése van, szeretné képviselni szűkebb hazánkat az országos döntőben. A szőke szépség a Tatabányai Rendőrségen dolgozik, közszolgálati ügyintézőként végzett. Alakján nem látszik meg, de szívesen süt.

Hatalmas álmot sikerült valóra váltanunk, amikor Nagy Adrienn állt kameránk elé. Kiderült, hogy a tatabányai lány régi vágya volt, hogy modellt álljon. Annak ellenére, hogy most debütált, játszi könnyedséggel oldotta meg a feladatot és úgy pózolt a kamera előtt, mintha erre született volna.

Tündérszépek: jelentkezz, mert elfogynak a helyek!

Még nem késő nevezni, 

  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Komárom-Esztergom vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
    Mesés nyeremények, lehetőségek várnak a szépségversenyen!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában