Horgászverseny

2024.05.25. 15:18

Rekorddal zárult a kisbéri gyereknap +fotók

Gyereknapi horgászversenyt tartottak szombaton a kisbéri tónál. A május 25-i eseményen egy rekordkísérletre is sor került.

Goletz-DeáK Viktória

Kisbéren különleges gyermeknapot szerveztek a Park-tónál. A Kisbér Horgász Egyesület 75. születésnapja alkalmából szerettek volna rekordot dönteni: egy időben, 10 és 12 óra között a legtöbb horgászegyesület és a legtöbb gyermekhorgász pecázzon egyszerre. 

gyereknapi horgászverseny kisbér rekord
Rekord született a kisbéri gyereknapon
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A korábbi rekordot az Esztergomban, a búbánatvölgyi Kerektónál állították fel, ahol a gyerekhorgászok száma 261, a résztvevő egyesületeké pedig 16 volt.

Új rekord

Kisbéren, a Park-tavon 41 egyesület gyermekhorgászai pecáztak együtt május 25-én, ezzel ez a rekord megdőlt ugyan, ám a gyerekek létszámának rekordja nem: ugyanis a kisbéri tónál „csak” 216 gyermek vett részt a versenyen. 

A vármegyei tűzoltók és rendőrök is színesítették a programot. A gyerekek boldogan mászták meg a nagy piros fecskendőt, a rendőrautóba pedig bárki beülhetett. A zsaruk még kutyás bemutatóval is készültek, illetve egy kerékpáros tesztpályát is kiépítettek a gyerekeknek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában