Komárom-Esztergom vármegye

2024.05.24. 19:00

Programajánló hétvégére

Szombaton és vasárnap is sok programot tartanak vármegyeszerte, illetve Észak-Komáromban. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Almásfüzitő

Szombaton is folytatódik a Füzitői Napok, 15 órakor Mészáros Edina és Mészáros Kartal lép el, majd a Magyarock Dalszínház tagjai érkeznek. Jön még a Bluesmegálló, a Ritmo del Conga Szamba show, majd 19 óra 30 perckor Király Viktor lép színpadra.

Ászár

Szombaton 14 órakor kezdődik a falunap. Lesznek gyerekprogramok, fellép Sári Évi és Károlyi Krisztián, a Dívák, Dr. BRS és Nótár Mary. Az esemény utcabállal ér véget.

Bakonyszombathely

Missziói napra várják az érdeklődőket szombaton az evangélikus templomba. 14 óra 30 perctől Garádi Péter tart előadást, 16 órakor Szabó Balázs ad koncertet. A gyerekeknek játékos vetélkedővel készülnek.

Bokod

A művelődési házba várják az érdeklődőket szombaton 13 órától. Átadják a színháztermet, műsort adnak az iskolások is. Helyi fellépők és koncertek is lesznek.

Esztergom

Öregdiák találkozót rendeznek az Árpádházi Szent Erzsébet Iskolában. 15 órakor szentmise kezdődik, majd köszöntőt mondanak. A díszteremben koncert lesz, majd flashmobbal, teraszbulival folytatódik a program.

Komárom

A Vivace Zenei Egyesület szombaton 18 órára várja az érdeklődőket a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kamara csoportjának koncertjére. Előadók: Bábel Klára, Drahos Rebeka és Jankó Attila. A programnak a Petőfi Sándor Művelődési Ház ad otthont.

Mocsa

Szombaton 10 órakor kispályás focival kezdődik a falunap. Ezt követően helyi és környékbeli fellépők érkeznek a színpadra. Lesz motoros felvonulás, fellép Bán Kriszta és Csibész Tóth Miki, Herczog Ricsi, 20 órakor pedig Vastag Csaba érkezik. Az este dj Bóli gondoskodik a hangulatról.

Észak-Komárom

Tavaszi nagytakarítást rendeznek az erődben. A program szombaton 10 órakor kezdődik.

A gyermeknapi programajánlónk ide kattintva olvasható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában