Kikapcsolódás

2024.05.18. 07:12

Elkezdődött a Táti Pünkösdi Napok programsorozat

Bár az időjárás átírta a menetrendet, a felhőszakadás és a mennydörgés sem vette el az érdeklődők kedvét. Pénteken elkezdődött a Táti Pünkösdi Napok programsorozat.

Kemma.hu

A nagy hagyományokkal bíró táti pünkösdi rendezvény idén a rendezvénytérnél fúvós-mazsorett felvonulással kezdődött volna, csakhogy már jóval a kezdés előtt sötét fellegek lepték el a térséget és végül az időjárás előrejelzésnek megfelelően 17 óra után megérkezett a csapadék.

Bár az időjárás átírta a menetrendet, a felhőszakadás és a mennydörgés sem vette el az érdeklődők kedvét. Pénteken elkezdődött a Táti Pünkösdi Napok programsorozat.
A Táti III. Béla Általános Iskola diákjainak produkciója nyitotta meg az idei táti rendezvényt
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

A rendezvény nyitányaként a Táti III. Béla Általános Iskola tanulói palotás táncokat adtak elő, a diákokat Prantnerné Turi Mónika készítette fel. A fúvós-mazsorett gálaműsor előtt köszöntötték Turi Lajos polgármestert, a képviselő-testület tagjait, illetve a Váci Ifjúsági Fúvószenekart is. A Táti Mazsorett és Formációs Tánccsoport tagjai közül elsőként az ovis mazsorett csoport lépett elsőként színpadra, a legkisebbek mellett az egyesület további csoportjai is nagy sikert arattak.

A hétvégén is tartalmas kikapcsolódást nyújt a pünkösdi rendezvény: szombaton este többek között a KFT ad koncertet, vasárnap pedig Abba Show, a Dívák Produkciója (Fésüs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit) is várja az érdeklődőket. A részletes program itt érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában