A nap hírei

2024.05.26. 19:28

Demjén Ferenc mellett Halász Judit is vármegyénkbe látogatott a hétvégén

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Tatabányai siker: Muhari Eszter nyerte az országos bajnokságot

A tatabányai Muhari Eszter aranyérmes lett az országos bajnokságon. Csapattársa, Salamon Réka is örülhetett, akinek bronzérem került a nyakába.

Sosem látott rajongótábor érkezett a Demjén koncertre

Több ezer rajongó énekelte sírva, nevetve, tapsolva, ugrálva az élet himnuszát Oroszlány főterén. Demjén Ferenc „Rózsitól” felcsendült a Várj, míg felkel majd a nap...

Halász Judit három születésnaposnak is énekelt a Csillagerődben

A komáromi gyereknapon Halász Juditot is vendégül látták. A népszerű színész, énekes ismert gyerekdalaival érkezett az erődbe.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Kán-kán, foci és olimpiai zászló: videó a katonazenekari találkozóról

Idén sem csalódott az, aki szombat délután kilátogatott a tati Kossuth térre. A Katonazenekari találkozó idén is fergeteges hangulatban telt.

Minden idők legnagyobb békemenete készül

Minden idők legnagyobb békemenetére készül a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), ami „bizonyságtétel, tanúságtétel is lesz” – közölte ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF–CÖKA szóvivője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, írja az MTI.

Sporttörténelmet írt Pigniczki Fanni a ritmikus gimnasztika Eb-n (videó)

A magyar ritmikus gimnasztika történetének első egyéni Európa-bajnoki érmét nyerte Pigniczki Fanni, aki a második helyen végzett a labda döntőjében a budapesti kontinensviadal utolsó, vasárnapi versenynapján – írja az MTI.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában