Önkormányzati

2024.04.05. 14:49

Zászlót bontott a Többségben Tatabányáért Választási Szövetség

Zászlót bontott a Többségben Tatabányáért Választási Szövetség - adta hírül közösségi oldalán Szücsné Posztovics Ilona. Kiemelte: az utóbbi hónapokban sok munkát, energiát fordítottak a június 9-i önkormányzati választásokra való felkészülésre.

Kemma.hu

A bejegyzésben kiemelte: a legfontosabb feladatuknak azt tartották, hogy hiteles, a közösségért önzetlenül dolgozni kész jelölteket állítsanak a rajtvonalhoz. A jelöltek kiválasztása során a legfontosabb szempontnak azt tartották, hogy a jelöltek rendelkezzenek kellő munka-, és élettapasztalattal, legyen biztos egzisztenciájuk, a képviselői pozícióra a közösség szolgálataként tekintsenek. 

Zászlót bontott a Többségben Tatabányáért Választási Szövetség
Zászlót bontott a Többségben Tatabányáért Választási Szövetség
Forrás: Facebook/Szücsné Posztovics Ilona

Mint írta, a jelöltek kiválasztását, az önkormányzati választásokra való felkészülést, egyenrangú partnerekként végezték, civilek, ellenzéki pártok együtt, szövetséget alkotva. 

Szücsné Posztovics Ilona ismét indul a polgármesteri választáson, és megméretteti magát és mind a 12 választókerületben indítanak jelöltet. 

A Fidesz-KDNP már korábban bemutatta a jelöltjeit, valamint a polgármesterjelöltjét. Utóbbi a közgyűlés kormánypárti frakciójának vezetője, Gál Csaba, aki működő önkormányzatot és élhető Tatabányát építene megválasztása után. Mint a közelmúltban fogalmazott, a parkok, utak állapota, a köztisztaság és közvilágítás a leggyakoribb problémák közé tartozik, de feladatuknak is tartják a kormánypártiakkal az önkormányzati szervezet rendbetételét is, de az akadálymentesítés és egy élhető város víziója is a szemük előtt lebeg. 

Többségben Tatabányáért Választási Szövetség jelöltjei

Tatabánya 12 egyéni választókerületében az alábbi jelölteket indítja a változatos politikai múlttal rendelkező baloldali szövetség a június 9-én tartandó önkormányzati választásokon: 1. sz. egyéni választókerület Felsőgalla: Fakli István; 2. sz. egyéni választókerület Alsógalla, Óváros: Rókus József; 3. sz. egyéni választókerület Gál István ltp. : Renczes Dávid; 4. sz. egyéni választókerület Bánhida: Záhonyi Orsolya; 5. sz. egyéni választókerület Sárberek: Zsidek Ferenc; 6. sz. egyéni választókerület Újváros: Hajdú Ferenc; 7. sz. egyéni választókerület Újváros: Papp Tibor; 8. sz. egyéni választókerület Újváros: Klausz Gáborné; 9. sz. egyéni választókerület Dózsakert: Szücsné Posztovics Ilona; 10. sz. egyéni választókerület Bánhidai ltp., Dózsakert: Sáradi Ibolya Ivett; 11. sz. egyéni választókerület Kertvárosi ltp.: Fekete Ernő; 12. sz. egyéni választókerület Kertváros: dr. Konczer Erik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában