Ne maradj le!

2024.04.14. 20:39

Utánajártunk, hogy kell újraéleszteni egy kisbabát - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Olyan videót készítettünk nektek, ami életet menthet, és amit minden szülőnek látnia kell. A tatabányai mentőállomás szakembere mutatta meg a Kemma.hu-nak a helyes eljárást, hogyan kell újraéleszteni egy kisbabát.

Megírtuk hogy Maráz Zsuzsi már megint mecsinálta! Az esztergomi futóamazon másfél napot futott, hogy Milanóból elérjen egészen Sanremóig, a célba. Egyetlen legyőzőre talált az embert próbáló versenyen, mégis első lett, nem csak második. Hogy hogyan, arra választ adtunk.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Írtunk róla, és fotókon, videón is bemutattuk, hogy Erdő Péter megáldotta az esztergomi bazilika új oltárát. Húsvétvasárnap után újra szentmisét mutatott be Erdő Péter bíboros a bazilikában, ahol a szertartás keretében megáldotta a főszékesegyház új oltárát is.

Beszámoltunk róla, hogy eltűnt egy fiatal férfi Esztergomból, 4 napja látták utoljára. Az április 10-én eltűnt Vörös Szabolcsot a családja nagyon várja haza, aki tud valamit a hollétéről, ne késlekedjen, értesítse az őt kereső esztergomi rendőröket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában