Közlemény

2024.04.01. 06:58

Megvan az időpont, mikor zár be két hónapra az uszoda

A sportlétesítmény felújításával kapcsolatos kérdésekre körvonalazódni látszik a válasz. A minap megjelent a Gyémánt Fürdő oldalán egy tájékoztató, amiből kiderül, mikortól zár be időszakosan a tatabányai uszoda.

Kemma.hu

Mint azt márciusban már megírtuk, jelentős, havonta átlagosan több mint 2000 köbméter víz folyt el a tatabányai uszoda medencéjéből. A felújítás nem várhat tovább.

A tatabányai uszoda két hónapra leáll
A tatabányai uszoda jelentős vízvesztesége miatt nem várhat tovább a felújítás
Forrás: beküldött/Facebook

Akkor Kugler László, a Gyémánt Fürdő ügyvezető igazgatója tiszta vizet öntött a pohárba. Elmondta, a medence víztartó képessége csökkent, de a teherhordó szerkezetnek nincs baja, ezért a vízzáró rétegeket meg kell erősíteni. A javítást a jelenlegi medencén belül oldják meg. Cserélik az elhasznált fóliaszerkezetet. Röviden: új fóliát kap a medence, újra bélelik a szakemberek.

A tatabányai uszoda felújítása csaknem két hónapon át tart

A napokban megjelent a létesítmény honlapján a munkálatok megkezdéséről szóló tájékoztató. Azt írják, hogy a munkálatok megkezdése, és ezzel együtt az uszoda üzemszünetének kezdete május közepére várható, és hozzávetőlegesen 2 hónapot vesz igénybe. A sátorbontás is ennek a folyamatnak lesz a része.

Kifejtik a közleményben, hogy a pontos időpont függ a kivitelezést megelőző beszerzési eljárás időtartamától. Továbbá ígérik, hogy a lebonyolítás részletes menetrendjéről a konkrétumok ismeretében időben tájékoztatják a vendégeket. Hozzáteszik, hogy a bérletes vendégeknek sem kell aggódniuk, a papírok érvényességi idejét a leállás időtartamával meghosszabbítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában