Jókai

2024.04.13. 16:22

Rekord készül Komáromban: ilyen hosszú palacsintaláncot terveznek

A Komáromi Városmarketing Kft. szervezésében magyar rekord felállítására készül a város. Június 7-én pénteken 18 órakor ugyanis szeretnénk egy új magyar rekordot felállítani, mégpedig a leghosszabb palacsinta kategóriájában.

Kemma.hu

Eredetileg az Erzsébet hídra tervezték a kísérletet, de a helyszín változott. A rekordméretű, 450 méteres Jókai-palacsinta rekordját a komáromiak együtt állítjuk majd fel a Szabadság téren. A nagyszabású program előkészületei megkezdődtek.

Rekord készül, komáromi lesz a leghosszabb palacsinta
Rekord készül, komáromi lesz a leghosszabb palacsinta
Fotó: Komáromi Városmarketing Kft. / Forrás: Facebook

A héten a közreműködő komáromi civil szervezetek, egyesületek képviselőivel találkoztunk az Arany 17 Rendezvényközpontban, ahol Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing Kft. ügyvezető igazgatója és Proczeller Tamás, a Tourinform Iroda vezetője vázolta fel a június 7-ei rekordkísérlet részleteit.

 A Városmarketing Kft. hálás a civil szervezeteknek, hogy együtt valósíthatják meg a programot és hogy segítik város népszerűsítését, a rekord megvalósulását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában