Komárom-Esztergom vármegye

2024.04.03. 19:00

Programajánló csütörtökre

Csütörtökön is sok programot tartanak vármegyeszerte. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Csolnok

Szombaton újra várják az érdeklődőket a Moziklubba, a művelődési házba. Ezúttal a Brazilok vígjátékot vetítik le. A program 17 órakor kezdődik.

Esztergom

Játékdélutánra várják a gyerekeket csütörtökönként 15 órától. A programnak a Mesekuckó Játszótér ad otthont. A résztvevők társasozhatnak, legózhatnak, origamizhatnak, játékot készíthetnek.

Kisbér

Szarka Flóra iparművész Üde zöld selyem libben című kiállítására várják az érdeklődőket. A program csütörtökön 17 órakor kezdődik a Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtárban. A tárlatot Homoki Péterné Inke nyitja meg. Közreműködik NOÉMO, dalszerző, énekes.

Nyergesújfalu

– Csányi Vilmos etológus lesz a Kernstok Galéria vendége. Beszélgetőpartnere Horváth Dániel lesz. A program csütörtökön 17 órakor kezdődik.

 – Az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtárban társasjáték körben várják az érdeklődőket. Az első alkalom csütörtökön 10 órakor lesz. A programot ötéves kortól ajánlják. A következő alkalmak kéthetente, szombatonként lesznek, ugyanebben az időpontban. 

Tatabánya

– Óvodába csalogatóra várják a gyerekeket és szüleiket a Micimackó óvodába. Csütörtökön 9 órakor a leendő óvónőkkel és a csoportszobával lehet ismerkedni, 15 órakor pedig trambulinozni, gyurmázni, labdázni várják a kicsiket. 

– Orosz Zoltán és a Győri Filharmonikus Zenekar lép fel a Vértes Agorájában. Vezényel Rácz Márton. A program szerdán 19 órakor kezdődik. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában