Mondja el véleményét!

2024.04.04. 15:30

Konzultációra hívja a Bánhidai lakótelepen élőket Kupcsok Péter

Konzultációra hívja a Bánhidai lakótelepen és Dózsakertben élőket Kupcsok Péter önkormányzati képviselő. Személyesen és kérdőív segítségével méri fel az itt élők igényeit. Felhívását közösségi oldalán tette közzé.

Kemma.hu

Konzultációra hívja a Bánhidai lakótelepen és Dózsakertben élőket Kupcsok Péter önkormányzati képviselő

Forrás: Facebook/Kupcsok Péter - Bánhidai lakótelepértt

Kupcsok Péter a Bánhidai lakótelepért közösségi oldalon tette közzé, hogy konzultációra hívja az itt élőket. A Bánhidai lakótelepen és Dózsakertben élőket kéri, hogy kapcsolódjanak be, és töltsék ki a hét kérdéses konzultációs lapot annak érdekében, hogy minél jobban megismerje az itt élők igényeit. Hozzátette: Turza Károly, a jelenlegi képviselő jó gazdája volt a területnek, amely az elmúlt években szépült, sokat változott. 

Kupcsok Péter ezt a hagyományt szeretné folytatni: például minőségi játszóterek kialakításával, parkolóhelyek számának növelésével. 
És hogy minél inkább igazodhasson az itt élők igényeihez, ezért kéri a segítségüket, véleményüket. Véleményt kér a bánhidai lakótelepi utcák, terek, parkok tisztaságára vonatkozóan, a fejlesztések lehetőségére (parkolók, szolgáltatások), a felelős állattartás feltételeinek biztosításáról, és a közlekedésbiztonság kérdésére is rákérdez. A képviselő egyéb javaslatokat is vár a közösségi oldalán, a konzultációs kérdőívben és persze személyesen is az itt élőktől. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában