A béke pártján

2024.04.20. 21:15

Pillanatok alatt összegyűjtötte a támogató aláírásokat a Fidesz-KDNP Tatabányán

A szükséges aláírások többszörösét gyűjtötték össze Gál Csabák Tatabányán a választási kampány első óráiban. A Fidesz-KDNP aspiránsai, ahogy a polgármesterjelölt fogalmazott, a békéért fognak dolgozni itthon és Brüsszelben is.

Kemma.hu

Gál Csaba, a Fidesz-KDNP tatabányai polgármesterjelöltje arról számolt be közösségi oldalán, hogy szombaton már dél előtt összegyűjtötték a választáson való induláshoz szükséges aláírások többszörösét. 

önkormányzati választás tatabányai indulók jelöltek
Hat jelenlegi közgyűlési tagot és hat új szereplőt jelölt a Fidesz-KDNP a tatabányai választókerületekben. Az önkormányzati választás körzeti indulói között is megméreti magát a polgármesterjelölt Gál Csaba.
A  júniusi önkormányzati választás Fidesz-KDNP-s jelöltjei
Fotó: GodoSanyi / Forrás: Bencsik János/Facebook

– Remek érzés, hogy ennyien támogatják a Fidesz-KDNP közös jelöltjeit Tatabányán is! A következő napokban, hetekben tovább folytatjuk a munkát. Igyekszünk mindenhová személyesen eljutni, megismerni, megtudni a véleményüket közös dolgainkról! Nekünk Tatabánya az első – tette hozzá a Fidesz-KDNP tatabányai frakcióját is vezető Gál Csaba, aki egy korábbi posztjában arról írt, hogy június 9-én sorsdöntő választásokra kerül sor, hiszen nem csak önkormányzati képviselőket és polgármestert választanak ezen a napon, de az Európai Parlament képviselőiről is döntenenek a szavazók. 

A Fidesz-KDNP jelöltjei a békéért kívánnak és fognak dolgozni Brüsszelben és Tatabányán egyaránt. Választási Manifesztumunkban kifejtjük, hogy változást kell elérnünk, mert a mostani irány a háború felé sodorja a világot, Európát és benne Magyarországot, Tatabányát is. 

– fogalmazott, kiemelve, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy megőrizzük a békét. 

– A háborúban csak vesztesek vannak. Ez az, amit nem hajlandó megérteni a háborúpárti brüsszeli elit és hazai csatlósai. Háborút akarnak, mert azt gondolják, hogy a harctéren le lehet győzni Oroszországot, egy atomhatalmat. Nekik az európai emberek érdekei nem számítanak – írta, kiemelve, hogy Brüsszelben változásra van szükség. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában