Félelem

2024.04.13. 19:21

A dorogi rém: „Nem vagyunk biztonságban ettől az embertől”

Ismét védtelenre támadt L. Valentin, azaz a dorogi rém, aki ezúttal is gyermekre támadt. Több elszenvedője is volt már a kiszámíthatatlan férfi bántalmazásának, az egyik helyi hölgy tavaly kórházba került L. Valentin miatt.

Kemma.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy középkorú férfi, L. Valentin tartja rettegésben Dorog lakóit. Toldi Erikát a Kemma.hu is elérte, aki elmesélte a tavaly május elején történteket, sőt, sajnos, újabb esetekről is beszámolt. A dorogi rém lassan már az egész lakosságot rettegésben tarja.

A dorogi rém több édesanyára és kisgyerekekre is rátámadt már
A dorogi rém több édesanyára és kisgyerekekre is rátámadt már
Fotó: Ripost / olvasói fotó

– Tegnap egy 11 éves kisfiút kergetett, támadott meg, volt, hogy egy kislányt megdobott kővel. Autókat rongál meg, a párom autóját is nézegette – mondta Erika, akit nagyon megviseltek a tavaly május elején történtek, azóta is pánikbetegséggel küzd.

A dorogi rém tavaly támad egy kislányra, Erika őt és saját fiát is a testével védte

– Anyák napi ünnepségről jöttem haza a kisfiammal, és egy kislány a Baross Gábor lakótelepen segítséget kért tőlem, mert egy „bácsi kergette őt és bántotta”. Nem értettem először, hogy kire gondol, majd mondta, hogy az az ember, aki ott kukázik. Hazakísértük a kislányt, és megkérdeztem azt az embert, Valentint, hogy miért bántod ezt a kislányt? Erre ő mocskos szavakkal dobálózott. Elővettem a telefonomat, hogy hívom a rendőrséget, majd elkezdett felém szaladni. A kisfiammal mi is elkezdtünk szaladni, közben a kislányt belöktem a lépcsőházába.

A kisfiamat is meg akarta ütni, akit szintén védtem, elé álltam, így én kaptam az ütést a táskája által, amiben egy nehéz tárgy volt. Ekkor én megszédültem, elestem.

Aki még a környéken volt, odaültetett egy padra. Többen elkezdték kergetni, volt, aki kihívta a mentőket és a rendőrséget. Engem bevittek a kórházba, készült CT felvétel. Szerencsére komoly sérülésem nem történt, viszont agyrázkódást kaptam. A rosszullét több napig tartott, a púp a fejem sokáig ott volt, nem tudtam fésülködni. Azóta pánikbetegséggel küzdök. Ha kimegyek az utcára, folyamatosan nézek a hátam mögé, van, hogy megijedek az emberektől. Engem nagyon megviselt ez az egész eset.

A kiszámíthatatlan férfi ellen több feljelentést is tettek már.

– A mai napig sokat találkozom ezzel az emberrel, valószínűleg meg is ismer. Volt, hogy követett a munkahelyemre. Esztergomban dolgozom egy iskolában, volt, hogy a főnökasszonyom vitt autóval a buszhoz vagy haza. Nincs nyugtunk ettől az embertől. A táskájában állítólag baltát tart, botokat, üvegeket, illetve amiket kiszed a kukából, és úgy tudom, kést hord magánál.

Erika úgy tudja, hogy L. Valentin volt már pszichiátrián, de onnan elküldték.

– Amikor kijöttem a kórházból, feljelentést tettem a rendőrségen. Hivatalosan is elindították ellene az eljárást, de azóta is folyamatban van az ügy. Tudomásom szerint rengeteg feljelentés van ellene. Úgy tudom, hogy pár éve egy anyukát szintén bántalmazott, aki szintén kórházba került. Az apuka „intézkedett”, mert nem történt semmilyen hatósági intézkedés, és

most az apukát 4 évre le akarják ültetni. Én szeretném őt is megvédeni, hiszen ő a családjáért tette mindezt.

– Én kijelentettem a rendőrségen, hogy nem vagyok hajlandó részt venni a szembesítésen, semmilyen formában nem szeretnék találkozni ezzel az emberrel.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában