Segítség

2024.04.16. 07:08

Adománygyűjtés indult a félárván maradt gyermekek megsegítésért

Mélyen megrázta a falu lakosságát a tragédia, sokan gyászolják a kétgyermekes leányvári anyukát. Az önkormányzat szervezésében adománygyűjtés indult, a hónap végéig fogadják a felajánlásokat, melyeket a félárván maradt két kiskorú gyermek megsegítése céljából gyűjtenek.

Kemma.hu

Mint arról lapunk is beszámolt, március 29-én este tragikus kimenetelű baleset történt a 117-es út Kesztölc és Esztergom-Kertváros közötti szakaszán. Az elsődleges hírek még arról szóltak, hogy árokba csapódott egy autó, majd a hatóságok közölték, hogy vélhetően vadelütés miatt törhetett össze a személygépkocsi.

Mélyen megrázta a falu lakosságát a tragédia, sokan gyászolják a kétgyermekes leányvári anyukát. Az önkormányzat szervezésében adománygyűjtés indult, a hónap végéig fogadják a felajánlásokat, melyeket a félárván maradt két kiskorú gyermek megsegítése céljából gyűjtenek.
Adománygyűjtés indult a 117-es úti balesetben elhunyt édesanya gyermekeinek megsegítésére. 
Fotó: TV2 / Tények

A járműben ketten utaztak, a vaddal való ütközés következtében mindketten beszorultak. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az érintett személyeket az esztergomi hivatásos, illetve a kesztölci önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, az ellátását követően kórházba is szállították. Az utas, egy hölgy a helyszínen életét vesztette. Az elgázolt vad a helyszínen elpusztult, melyet a helyi vadásztársaság szállított el a 117-es útról.

Adománygyűjtést indítottak

A Tények riportja szerint elkerülhetetlen volt a halálos kimenetelű baleset, a balról az útra érkező állat gyakorlatilag szétzúzta az autó motorháztetőjét és szélvédőjét. Azt is közölték, hogy az áldozat egy leányvári kétgyermekes édesanya volt, aki egyedül nevelte gyermekeit. A tragédia megrázta a lakóközösséget, az önkormányzat pedig összefogást hirdetett a félárván maradt két kiskorú gyermek megsegítésére.

A felhívásban felidézték, hogy az édesanya a közelmúltban egy tragikus kimenetelű balesetben életét vesztette. Mint azt írják, a két gyermek életkezdése és jövőjük támogatása céljából kérik a lakosság összefogását. Az önkormányzat gondoskodott arról, hogy a községháza épületéhez kikerüljön egy pénzadomány gyűjtésére alkalmas zárt doboz. A gyűjtőbe április 30-ig lehet névvel ellátott borítékban vagy anonim módon belehelyezni az adományokat. A hónap végeztével át fogják adni a dobozban lévő összeget a család részére. Az önkormányzat a bejegyzés végén előre is megköszönte a lakosság segítségét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában