Ne maradj le!

2024.04.21. 19:29

A környék lakói is csodájára járnak az új, nyergesi szabadidőparknak a nap legfontosabb híreiben

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A környék lakói is csodájára járnak az új, nyergesi szabadidőparknak +fotók, videó

Bár lógott az eső lába és rövid ideig szemergett is az eső, a borongós idő sem vette el a boldog gyermekek jó kedvét. A kicsik szombaton hivatalosan is birtokba vehették a nyergesújfalui Békavár Szabadidőparkot.

Komárom-Bakonyalja térsége: már szombaton összegyűltek a Fidesz-KDNP támogató aláírásai

Újabb választókerületben gyűjtötte össze a Fidesz-KDNP a jelöltállításhoz szükséges aláírásokat. Szombaton kezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányának időszaka.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

Az oroszlányi Dalíért egy emberként mozdult meg a bányászváros

Öt évvel ezelőtt, a Szlovák Tájházban megtartott Pajtafesztiválon indult el az ötlet: ha ott számos kiállított alkotás jegyzi az egykori oroszlányi festőművész nevét, akkor miért ne lehetne ezt tovább gondolni? Néhány héttel ezelőtt pedig megnyílt az oroszlányi Dalí, vagyis Závory Zoltán emlékszobája.

Jégesőben is pazar látvány: videón a táj, amit a Bazilika lát minden nap

Tervezhetünk bármennyire is precízen, az időjárás bármikor közbeszólhat. Sorban érkeztek a záporok és zivatarok, ennek ellenére is remek élménnyel szolgált az esztergomi bazilikában a minapi kupolatúra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában