Ne maradj le!

2024.04.17. 20:44

12 tanács vadgázolás ellen - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A közelmúltban vármegyénk több pontján is történt baleset az úttestre szaladó vadak miatt. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság tizenkét tanácsot fogalmazott meg a sofőröknek, melyek révén elkerülhetik a vadelütést. Lassabb tempó, vészfékezés: ezek a rendőrség tippjei.

Biciklist gázolt Baj lakott területén egy autó. Sofőrje egy furgon miatt nem vette észre a kerékpárost. A bíróság most hozott ítéletében pénzbüntetést szabott ki, és egy évre eltiltotta a járművezetésről a sofőrt. A gázolás során a biciklis 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Reagált a Spar a tatabányai múmiaépület ügyében. Korábbi cikkünk nyomán, melyben megírtuk, hogy aláírásgyűjtő akció indult a lepusztult kertvárosi Spar ügyében, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. megkereste a Kemma.hu-t, és fontos információval egészítette ki a leírtakat. Tavaly óta várnak válaszra a tatabányai önkormányzattól.

Több ezer liter mosószert foglaltak le a rendőrök vármegyénkben. A vizsgálatok során kiderült, hogy mindegyik hamisítvány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában