Rajz

2024.03.25. 17:20

Víz a békéért! - rajzpályázat diákoknak

A víz világnapja alkalmából szervezett rajzpályázatot az Északdunántúli Vízmű Zrt. Az idei esztendő jelmondata: Víz a békéért! A témával a vármegye óvodásait és általános iskolásait szólították meg.

Kemma.hu

A díjazott alkotók

Forrás: 24 Óra

Fotó: S. G.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. központjában adták át a díjakat. A felvezetőben elhangzott: a víz békét teremthet, de olykor konfliktusok forrása is lehet. Ha kevés, ha szennyezett, ha nem fér hozzá mindenki egyelően. Az elkövetkezendő generációk sorsa múlhat azon, hogy miképp gazdálkodunk a Földön meglévő vízkészleteinkkel.

A víz világnapja alkalmából szervezett rajzpályázatot az Északdunántúli Vízmű Zrt.
Rácz Attila István vezérigazgató negyvennél is több díjat adott át
Fotó: S. G. / Forrás:  24 Óra

Az idei pályázatra hétszázötvennél is több alkotás érkezett a vállalathoz. Megannyi gyönyörű rajz, s Rácz Attila István vezérigazgató negyvennél is több díjat adott át. 

Az óvodások legjobbjai között szerepelt Végh Zoé (Komáromi Tópart Óvoda), Széplaki-Kiss Zsófi (Dorogi Hétszínvirág Óvoda), Falusi Natália (Felsőgalla, Német Nemzetiségi Óvoda), Németh Jázmin Anna (Piliscsévi Aranykapu Óvoda és Bölcsőde). 

Iskolások legjobbjai: Mészáros Maja (Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskola), Galcsik Léna (Dorogi Eötvös József Általános Iskola), Gurin Vivien (Sárisáp és Környéke Körzeti Általános Iskola), Grünwald Panna és Zatykó Ágnes Anna (Koppánymonostori Általános Iskola), Csorba Zsigmond és Balogh Krisztina (Kertvárosi Általános Iskola).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában