Fejlesztés

2024.03.03. 19:07

Sportpálya újult meg, amelyet fel is avattak vasárnap

A bakonyaljai település a Dad csapatát már az új játéktéren fogadta. A sportpálya ünnepélyes átadását követően kezdődhetett a szurkolás.

Kemma.hu

Fotó: Flajsz Peter

Réde nagy álma valóra vált. A bakonyaljai település sportegyesülete 2020-ban adott be sikeres TAO-pályázatot, amelynek köszönhetően a helyi sportpálya huszonkétmillió forintból újulhatott meg. A pályafelújítás befejeződött, amelyet vasárnap délután ünnepélyesen át is adtak.

Sportpálya az utánpótlás számára is.
Sportpálya az utánpótlás számára is..
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Sportpálya kicsiknek és nagyoknak

– Öntözőberendezéssel, új kapukkal, labdarúgóhálóval, cserepadokkal ellátott sportolásra alkalmas játéktér jött létre – mondta beszédében Horváth Sándor, a Rédei Községi Sport Egyesület elnöke, aki hangsúlyozta, hogy nagy esemény ez a klub életében.

Farkas Lajos, a település polgármestere kiemelte, hogy a sport, a mozgás az egészséges életmód alapvető eleme.

Dr. Kancz Csaba Főispán, az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei elnöke, Khéner László területi igazgató, valamint Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke is köszöntötte a jelenlévőket. A Móra Ferenc Általános Iskola három tanulója labdarúgással kapcsolatos verset szavalt. Az átadó zárásaként Makra Zsolt református lelkipásztor és Fuchs Tibor katolikus plébános megáldották a sportpályát, valamint az eseményen résztvevőket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában