Ne maradj le!

2024.03.15. 20:00

Petőfi Sándor Tatára ért, választ kaptunk a kokárda-kérdésre - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Petőfi Sándor 176 év után Tatára költözött +videó, fotók

Petőfi Sándor mellszobrát avatták fel Tatán, az Öreg-tó partján. A március 15-i ünnepségen méltóan emlékeztek meg a forradalom hőseiről.

Piros-fehér-zöld vagy zöld-fehér-piros? Itt a válasz a nagy kokárda-kérdésre

Kiss Vendel történész, a Tatabányai Múzeum igazgató-helyettese segítette az eligazodást a nemzeti ünnep kapcsán szinte mindig felmerülő kérdésben. A kokárda hajtogatásának vajon mi a helyes módja?

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Tatabánya egykori olimpikonja értékelte a kéziválogatott teljesítményét

A magyar férfi kézilabda-válogatott parádés teljesítményt nyújtva az olimpiai selejtező első mérkőzésén legyőzte Tunézia csapatát. Kontra Zsolt, Tatabánya kézilabdás legendája, egykori világválogatott értékelt oldalunknak a mérkőzés után.

Csalásra gyanakodjunk, ha banki adatokat kérnek tőlünk telefonon

Gyanakodhatunk, ha valaki telefonon banki ügyintézőnek adja ki magát és bankkártya adatokat kíván kérni tőlünk – hívja fel az állampolgárok figyelmét közösségi oldalán a csalásra a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában