Helyi közélet

2024.03.22. 07:54

Most, vagy soha! a tatai Est Moziban

A Most, vagy soha! Magyar történelmi kalandfilm bemutatóján a vizek városában jeles személyiségek és a film alkotói közül is néhányan jelen voltak. Bencsik János, a Tatai medence országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be a Most, vagy soha! tatai eseményéről.

Kemma.hu

Bencsik János, a Tatai medence országgyűlési képviselője is részt vett a filmvetítésen

Forrás: Facebook/Bencsik János - A Tatai medencéért

Fotó: GodoSanyi

Moziban jártunk - Most, vagy soha! - kezdte a bejegyzést, majd hozzátette: „Aki előítéletek nélkül ül be a székbe, az egy élvezhető kalandfilmet kap a jegyért cserébe. Ismerős történettel, ismerős arcokkal és helyszínekkel, szirupos pátosz nélkül. Van benne egy kis romantika, némi bunyó és egy csipetnyi humor is. Vannak szerethető és ellenszenves karakterek, mert vannak kiváló színészi alakítások is. Ebben a műfajban láthattunk már jobb és rosszabb alkotásokat is, de ezzel együtt magyar viszonylatban átlagon felülinek is mondhatjuk” – írta bejegyzésében. 

Kiemelte: a filmes stáb egy része, a zene, a producer, a casting tatai gyökerekkel rendelkezik. A forgatókönyvet Kis-Szabó Márk írta Rákay Philip és Szente Vajk közreműködésével, a rendező Lóth Balázs. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában